Heeft u intresse in een van onze diensten? Neem dan contact op!

Bodem en bestrating

BODEM EN BESTRATING

Rinie ter Haar is al heel veel jaar een bekende naam in Wageningen en omstreken. Hij en zijn team voeren alle voorkomende werkzaamheden in de tuin uit. Van grondwerk, bestrating en beplanting tot terrassen, vijvers en veranda’s.

BESTRATING

Wij verzorgen alle soorten bestrating. Van klassieke bakstenen tuinpaden en fraaie patronen van klinkers tot de trendy keramische tuintegels. Er zijn tegenwoordig honderden varianten stenen en tegels om uit te kiezen. Elk daarvan heeft een eigen unieke kleur, vorm en structuur. Om te zorgen dat de nieuwe bestrating egaal ligt en niet gaat verzakken brengen we eerst een solide zandlaag aan.

OPRITTEN

We kunnen snel een robuuste oprit voor uw huis of tuin aanleggen. De zeer kostefficiënte betonstructuren van Nudetuin.nl zijn daarvoor het aangewezen materiaal. Maar ook een oprit van sierlijke bakstenen of klinkers behoort tot de mogelijkheden. U bent in ieder geval verzekerd van een degelijk aangelegde en slijtvaste oprit.

GRONDWERK

Wilt u bodemwerkzaamheden laten verrichten? Wij weten hoe je dat aanpakt. We graven slechte grond af en/of storten een gezonde nieuwe bodemlaag. Ook kunnen we leidingen, kabels en rioolbuizen aanleggen. We hebben de machines in huis om alle voorkomende grondwerkzaamheden aan te pakken.

AFWATERING

Als er werk verricht moet worden aan de hemelwaterafvoer of de riolering staan wij voor u klaar. Lekkende leidingen kunnen zorgen voor verzakte terrassen en weggespoelde bodemlagen. Dit gaan we tegen door het opsporen en vervangen van kapotte rioleringsbuizen en het aanbrengen van vervangend bodemmateriaal. Hierna is de afwatering uw tuin weer perfect in orde.

Wat klanten zeggen over Rinie ter Haar

Geweldige service

Cijfer: 10

Super mooie tuin laten maken door Rinie

Top kwaliteit

Cijfer: 10

Droomtuin laten maken door Rinie ter Haar buiteninrichting, alles was tot in de puntjes geregeld. Ik kan het iedereen aanbevelen.