Heeft u intresse in een van onze diensten? Neem dan contact op!

Structuren

STRUCTUREN

Rinie ter Haar is al heel veel jaar een bekende naam in Wageningen en omstreken. Hij en zijn team voeren alle voorkomende werkzaamheden in de tuin uit. Van grondwerk, bestrating en beplanting tot terrassen, vijvers en veranda’s.

VLONDERS EN TERRASSEN

Wij verzorgen alle soorten bestrating. Van klassieke bakstenen tuinpaden en fraaie patronen van klinkers tot de trendy keramische tuintegels. Er zijn tegenwoordig honderden varianten stenen en tegels om uit te kiezen. Elk daarvan heeft een eigen unieke kleur, vorm en structuur. Om te zorgen dat de nieuwe bestrating egaal ligt en niet gaat verzakken brengen we eerst een solide zandlaag aan.

OVERKAPPINGEN EN PERGOLA’S

Ook voor het aanleggen van een overkapping kunt u bij ons terecht. We installeren pergola’s en afdakjes van weersbestendig hout op een solide fundering. Daarmee voorzien we uw tuin van een functionele en toch aantrekkelijke overkapping, om onder te werken, eten of recreëren.

VERANDA’S

Voor het bouwen van een complete veranda draaien we onze hand niet om. Geniet ook in de koudere seizoenen van uw tuin, dankzij een deels openschuivende veranda van duurzaam hout. Als we daarin een tuinhaard installeren kunt u zelfs in de winter het buitenleven meemaken.

ERFAFSCHEIDINGEN

Bent u toe aan meer rust en privacy? We bakenen uw buitengebied af met groene of kunstmatige erfafscheidingen. We kunnen de randen van uw tuin voorzien van houten schuttingen, gazen rasters begroeid met klimplanten, schanskorven met natuursteen of natuurlijke hagen.

Wat klanten zeggen over Rinie ter Haar

Geweldige service

Cijfer: 10

Super mooie tuin laten maken door Rinie

Top kwaliteit

Cijfer: 10

Droomtuin laten maken door Rinie ter Haar buiteninrichting, alles was tot in de puntjes geregeld. Ik kan het iedereen aanbevelen.