Heeft u intresse in een van onze diensten? Neem dan contact op!

Tuininrichting

TUININRICHTING

Rinie ter Haar is al heel veel jaar een bekende naam in Wageningen en omstreken. Hij en zijn team voeren alle voorkomende werkzaamheden in de tuin uit. Van grondwerk, bestrating en beplanting tot terrassen, vijvers en veranda’s.

GAZONS

Door onze samenwerking met Nudetuin.nl kunnen we de mooiste gazons aanleggen. Zowel echt gras als kunstgras leggen we snel en netjes. Als het nodig is verbeteren we daarvoor eerst de grond en egaliseren die. Voor echt gras heeft u de keuze tussen kant- en klare graszoden en het opnieuw inzaaien van het gazon. Ook op het gebied van kunstgras is er tegenwoordig een uitgebreide keuze.

BEPLANTING

De beplanting is één van de mooiste onderdelen van een tuin. Wij maken in overleg met u een doordacht beplantingsplan. Daarbij letten we op kleuren, bladvormen, en de ontwikkeling van de beplanting door het jaar heen. We werken hagen bij, planten ze aan en vervangen ze, en verrichten de snoei en de kap van bomen. Wij kunnen tevens de erg populaire sedum- en groendaken aanleggen, met grote pluspunten voor de uitstraling en natuurwaarde van uw dak.

MUURTJES EN RANDEN

Om diepte in uw tuin aan te brengen kunnen we muurtjes, verhoogde bloembedden en zitkuilen aanbrengen. Door betonelementen aan te brengen kunnen we snel en voordelig een gelaagde tuin creëren. De aantrekkelijke sierbetonnen muurelementen van Nudetuin.nl zorgen voor een erg fraai eindresultaat.

VIJVERS

Een vijver is, in welke vorm dan ook, het juweel van een tuin. Het koele water, waar de zon op schittert, zorg voor rust en harmonie. We kunnen elke gewenste soort vijver realiseren. Bijvoorbeeld een speelse natuurlijke vijver waar vogels en insecten op af komen. Of een strakke minimalistische waterpartij met een fontein of vijverelement.

TUINVERLICHTING

Verlichtingselementen maken de late uurtjes in de tuin extra aangenaam. Tuinlampjes van 12 volt bieden maximale verlichting met minimaal stroomverbruik. We kunnen deze duurzame lampen onopvallend aanbrengen in tuintegels, muren, betonelementen en dergelijke. Ook spotlights en beveiligingsverlichting behoren tot de mogelijkheden.

Wat klanten zeggen over Rinie ter Haar

Geweldige service

Cijfer: 10

Super mooie tuin laten maken door Rinie

Top kwaliteit

Cijfer: 10

Droomtuin laten maken door Rinie ter Haar buiteninrichting, alles was tot in de puntjes geregeld. Ik kan het iedereen aanbevelen.