Heeft u intresse in een van onze diensten? Neem dan contact op!

Over ons

WAT WIJ DOEN

Wij zijn experts op het gebied van buiteninrichting. We hebben grote vakkennis en beschikken over een uitgebreid netwerk van specialisten. Daardoor kunnen we een totaaloplossing leveren op het gebied van buiteninrichting.

 

Als u contact opneemt met ons bedrijf, komt Rinie ter Haar graag langs voor een goed gesprek, en om de tuin in te meten. Uw wensen vormen de basis voor het werk aan uw tuin. Rinie kan snel inschatten welke inrichting en materialen geschikt zijn, en welke mogelijkheden het perceel biedt. In overleg werken we zo samen een compleet plan uit. Na deze vrijblijvende afspraak stellen we graag een offerte voor u op.

OVER RINIE TER HAAR

Rinie ter Haar heeft meer dan 16 jaar ervaring in de buiteninrichting. Hij is één van de grondleggers van Roelofsen VOF, een bekende naam binnen Wageningen en omgeving. Dit bedrijf was actief in de tuininrichting, projectontwikkeling en wegenbouw. In 2018 is Roelofsen VOF als vrienden uit elkaar gegaan. Rinie richt zich nu op waar zijn hart ligt en waar hij in uitblinkt: het inrichten van particuliere tuinen.

OVER ONS TEAM

Rinie ter Haar Buiteninrichting is een erkend leerbedrijf. Ons team bestaat uit Rinie en drie medewerkers: twee hoveniers en een administratief medewerker. Zelf werkt Rinie altijd mee met zijn team. Ons werkterrein strekt zich uit van de Gelderse Vallei tot de Utrechtse Heuvelrug en de Betuwe.

Bij ons staat de tevredenheid van de klant met stip op nummer één. Door onze grote ervaring weten we wat onze klanten belangrijk vinden. We komen altijd onze afspraken na, bieden een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, en werken snel en netjes.

ONZE APPARATUUR

Rinie ter Haar Buiteninrichting beschikt over alle apparatuur en (hand)gereedschap om uw tuinklussen op een professionele manier uit te voeren. Doordat we een graafmachine en een shovel hebben zijn bodemwerkzaamheden geen probleem voor ons.

Wat klanten zeggen over Rinie ter Haar

Geweldige service

Cijfer: 10

Super mooie tuin laten maken door Rinie

Top kwaliteit

Cijfer: 10

Droomtuin laten maken door Rinie ter Haar buiteninrichting, alles was tot in de puntjes geregeld. Ik kan het iedereen aanbevelen.